Tekno-Kouru
Tekno-Kouru

Yleistä venetrailereista


Kestävä ja joustava runkorakenne Hyvän perävaunun tärkein tekijä on sen runkorakenne. Jotta laillinen kuorma olisi mahdollisimman suuri, täytyy itse vaunun omapainon olla mahdollisimman pieni. Runkorakenteen täytyy kuitenkin kestää ylikuormaa vaikka se ei sallittua olekkaan. Vaunut kasataan pulttiliitoksilla, joten ruostuvia hitsisaumoja ei ole.Uusien komponenttien vaihtaminen on myös tapaturman sattuessa helppoa.

 

Laadukkaat raaka-aineet Akselistoissa käytetään sekä jarruttomissa että jarrullisissa Tekno-Trailereissa saksalaisia BpW-Waterproof ( vesitiiviitä ) laatu napoja, jotka on suojattu pölyltä ja vedeltä. Jouset ja vetopäät ovat myös saksalaisia laatu komponentteja.Runkorakenteet valmistetaan Ruukin kuumasinkitystä teräksestä.Kölirullat ovat kaikki kovamuovia,sivutukirullat ovat umpikumia joustavalla rakenteella ( Puhkeamattomat ) .

 

Markkinoiden PARHAAT kulkusillat. Useimmissa venetrailereissa on suuri haaste veneen vesillelaskun/noston yhteydessä pysyä kuivana ja terveenä.Ohuen putken päällä liikkuminen vaatii jonkin asteisia akrobaattisia kykyjä.Tekno-Trailereissa kulkeminen on turvallista leveiden ja karhennettujen kulkusiltojen ansiosta.Lokasuojat on kiinnitetty tukevasti runkoon ja niiden päällä on myös karhennetut ritilät,jotta niiden päällä olisi hyvä ja turvallinen seisoa esim.veneen sitomisen ja lastaamisen/purkamisen yhteydessä.

 

Ylös käännettävät valot. Venetrailereissa on aina ollut suuri ongelma valojen kestävyys.Valolaittet hapettuvat nopeasti,kun ne joutuvat kosketuksiin järvi- ja varsinkin meriveden kanssa.Tekno-Trailereissa on ylös käännettävät valot vakiona myös jarruttomissakin vaunuissa.Valojen nostaminen onnistuu helposti ilman johtojen ym.osien irrotusta.

 

Nopeat ja helpot säädöt. Kaikki trailerin säädöt onnistuvat nopeasti ja helposti ilman työkaluja vipuruuvien ansiosta.Vinssipukissa on säädöt sekä keulatuelle,että itse pukin kohdistamiselle trailerin pituus-suunnassa veneen oikean painopisteen saamiseksi.Sivutukirullia voi säätää pituus / sivusuunnassa sekä niiden korkeus on myös säädettävissä. 

 

Peräkippi helpottaa veneen nostoa ja laskemista huonoissa vesillelaskupaikoissa ja se onnistuu kuivallakin maalla.( ei mallissa VT 550 L ).